Державний переворот від Зеленського

Державний переворот в Україні 

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з представниками 30 українських та міжнародних засобів масової інформації. Пресмарафон тривав майже 6 годин. Радіо Свобода пропонує короткий матеріал, з якого можна швидко дізнатися про важливі відповіді голови держави на актуальні запитання журналістів.

Найбільш неочікуваною під час пресконференції стала заява Володимира Зеленського про підготовку спроби державного перевороту в Україні у перших числах грудня за участю «представників Росії». 

За інформацією президента Володимира Зеленського 1 грудня 2021 року, в Україні буде державний переворот. Зеленський  сказав наступне - У нас є навіть звукова інформація, де представники з України та Росії обговорюють участь Ріната Ахметова у державному перевороті. Олігарха Ріната Ахметова втягують у війну проти України. Ми маємо інформацію, що Росія готує державний переворот в Україні і в цей процес втягують Ріната Ахметова. Мені здається, що у цю війну проти України, у державний переворот Ріната Ахметова втягує його близьке оточення. Повідомив президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону.  

Більш детельний погляд у відео - Державний переворот від Зеленського 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Автор пісні Мій друже Ковалю і Поручик Галіцин