Що означає служити вірити Богу і Ісусу Христу

Що значить служити Богу

В чому полягає основа віри і служіння Богу і його сину Ісусу Христу ? Що означає і  що значить служити і вірити Богу в Біблії ?  Навіщо люди вірять в Бога ? В чому полягає віра в Бога і Ісуса Христа?

Людина мені написала такий коментар "Віктор, Бог і церква - то різні речі. Будь-яка церква - це організації, в якій працюють люди, з усіма людськими недоліками. Подивіться на приклад патріарха Філарета - і все стане зрозуміло". Насправді, віра, Бог, організація, це не різні речі і поняття, це все єдине і воно не може довго існувати самостійно. 

Тому я людині написав таку відповідь "Хто вірить у Бога в себе на кухні, мені коментарі не пишіть, це не віра в Бога". На цю тему  ап Яков писав в Біблії.

Якова 2:14

14 Яка користь, брати мої, коли хто говорить, що має віру, але діл не має? Чи може спасти його віра?

"Віра на кухні в Бога жодного значення немає, ті люди які вірять у себе на кухні, вони для своєї власної втіхи в щось там вірять. Вірте собі на здоров'я, від вашої віри, ні користі, ні зла немає".

Що таке віра 

Деякі люди на мене образились в інтернеті на ці слова про віру що написав вище, причина образ мені невідома. Можливо причина втому,  що люди не розуміють що таке віра. Віра це в першу чергу знання, без знання немає віри. 

Читати - Що таке віра в Бога та в Ісуса Христа

Люди вірять в Бога відповідно до знань і з якоюсь метою, вони не для себе вірять, їхня віра це служіння іншим людям і служіння самому Богу.  Якщо ви вірите в Бога у себе на кухні, то така віра жодного сенсу немає, тому що ви приховуєте свої знання Бога. Така віра незрозуміла, незрозуміло що ви хочете своєю вірою продемонструвати і що ви хочете довести і кому довести це на кухні ?  Ви вірите для себе, ви тішите себе тим, що будете жити в Раю. Ви думаєте, що вам простяться ваші гріхи і ви станете Дунканами  Маклаудами - Горцями, безсмертними. 

Від такої віри з Біблійного погляду жодного толку немає і жодних наслідків немає. Насправді віра  в Бога це труд, в першу чергу це труд над собою, в другу чергу це робота над іншими людьми, тому що ви зобов'язані ділитися знаннями своєї віри. 

Апостол Яков на цю тему продовжував писати.

Якова 2:18-19

18 Маєш ти віру, а я маю діла; покажи мені віру свою без діл твоїх, а я покажу тобі віру свою від діл моїх. 19 Чи віруєш ти, що Бог один? Добре робиш! Та й демони вірують, і тремтять.

Навіщо люди вірять в Бога  

Реальний християнин, не для себе вірить, він вірить для інших людей, він виконує роботу спасіння людства, в нього є віртуальна мета. Реальний християнин, вірить, що цей світ буде знищений Богом, а людство має шанс врятуватися. Для того, щоб людство врятувалося воно на його думку повинно змінитися і стати іншим. Людство по його поняттям повинно жити по законам Бога і тоді воно врятується в час кінця світу. Тому реальні християни йдуть в різні організації, якими керують аферисти, розповідають вам свої вчення, намагаються на вас вплинути і вас змінити, зробити вас подібними до себе . 

Читати - Що таке хрещення Духом Святим

Християнин не для себе служить Богу, він може бути невпевнений втому, що він особисто отримає спасіння, але він хоче щоб інші люди отримали це спасіння, в цьому полягає мета організації і церкви і самої віри. 

проповідь апостола Павла

Апостол Павло писав, що він має надію на вічне життя, він не писав, що впевнений що отримає вічне життя.

До Тита 1:1-2

1 Павло, раб Божий, а апостол Ісуса Христа, по вірі вибраних Божих і пізнанні правди, що за благочестям,

2 в надії вічного життя, яке обіцяв був від вічних часів необманливий Бог

Маючи надію на вічне життя Павло оббігав з проповіддю всю Азію і Європу. Якби він сидів у себе на кухні, то його віра жодного сенсу немала і наслідків від такої віри теж не було, така віра була пустою. Ап Павло в 1 столітті знав і вірив, що скоро повинен прийти Ісус Христос і він на його думку повинен був знищити весь світ, люди які будуть вірити в Бога, вірити в жертву Христа спасуться і Павло це відповідно до своєї віри розповідав людям. Павло свої знання віри не ховав на кухні, він попереджав людей про неминучу катастрофу і порятунок .    

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Автор пісні Мій друже Ковалю і Поручик Галіцин