США можуть знищити Балтійський і Чорноморський флот Росії

США можуть знищити флот РФ

Американські надзвукові стратегічні бомбардувальники B-1B Lancer відпрацьовують нанесення ракетних ударів по кораблях Балтійського та Чорноморського флотів Росії. Про це пише Forbes, повідомляє "Європейська правда". Чотири літаки B-1 на початку жовтня були направлені з Техасу на базу британських Королівських ВПС у Фейрфорді. 19 жовтня два бомбардувальники злетіли для участі в навчаннях над Балтикою та Чорним морем у рамках 12-годинного польоту.

B-1B Lancer відпрацьовують нанесення ракетних ударів по кораблях Балтійського та Чорноморського флотів РФ

Два стратегічні бомбардувальники США здатні потопити весь Балтійський флот РФ 

США можуть легко знищити Балтійський флот РФ і перетворити Чорноморський флот на тир. У США заявили про можливість знищення Балтійського флоту РФ та перетворення Чорноморського флоту. Про це йдеться у статті журналіста Девіда Екса (David Axe), опублікованій у Forbes.  

Як зазначається у статті, бомбардувальники ВПС США B-1B Lancer вже відпрацьовують знищення кораблів Балтійського та Чорноморського флотів.

A B-1B Lancer був визначений до 9-ої експедиційної Bomb Squadron off в RAF Fairford on Oct. 19/ U.S. AIR FORCE PHOTO BY SENIOR AIRMAN COLIN HOLLOWELL

«Два стратегічні бомбардувальники B-1 можуть випустити по Балтійському  флоту  48 LRASM. Цього може виявитися цілком достатньо, щоб потопити весь флот за один присід і усунути головну загрозу кораблям США та їхнім союзникам у регіоні», — йдеться у матеріалі.

Читати - Велика Британія пропонує Україні ракети Brimstone. Британія веде переговори з Україною про продаж ракет.

Як зазначає видання, LRASM B-1, завдяки великій дальності, зможуть обстріляти російські кораблі в будь-якій точці Чорного моря з повітряного простору НАТО.

ВПС США B-1B Lancer вже відпрацьовують знищення кораблів Балтійського та Чорноморського флотів.

Раніше у жовтні Девід Екс повідомив, що Військово-повітряні сили (ВПС) США направили винищувачі F-16 на найближчий до російських кордонів аеродром на острові Шем'я на Алясці. За словами журналіста, маневри винищувачів є частиною підготовки американської сторони на випадок повномасштабної війни з Росією. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Автор пісні Мій друже Ковалю і Поручик Галіцин