Росіяни продовжують переслідувати людей у ​​Криму

Росіяни продовжують переслідувати кримських татар у ​​Криму 

Крим - Росіяни продовжують переслідувати людей у ​​Криму . 29 жовтня Окупаційний суд у Ростові-на-Дону виніс рішення кримським татарам у справі Хізб ут-Тахрір  

Росіяни продовжують переслідувати людей у ​​Криму за їхні релігійні та політичні погляди. Окупанти продовжують в Криму переслідувати кримських татар, та релігійні політичні організацій . 

29 жовтня Південний окружний суд у Ростові-на-Дону винесла рішення щодо чотирьох кримських татар із «третьої Бахчисарайської групи» у справі Хізб ут-Тахрір.

Окупаційний суд в Криму виніс тривалі терміни ув'язнення кримським татарам

Окупаційний суд виніс тривалі терміни ув'язнення: 

Сейтумеру Сейтумерову строком на 17 років у колонії суворого режиму, 3, 6 з них у в'язниці та ще 2 роки обмеження свободи пересування після звільнення; Осману Сейтумерову 14 років у колонії, 3 роки та 6 місяців у в'язниці, 1 рік та 6 місяців обмеження свободи пересування; Рустему Сеітмеметову 13 років у колонії, 3 роки та 6 місяців в'язниці, 1 рік обмеження свободи пересування; Амет Сулейманову 12 років колонії, з них 3 роки і 6 місяців у в'язниці і 1 рік обмеження свободи пересування. 

Посольство США засуджує дії  російського терористично- окупаційного режиму в Криму  

Представники 14 правозахисних організацій України рішуче засудили переслідування чотирьох фігурантів «третьої Бахчисарайської групи» у «справі Хузб-ут Тахрір»: Амета Сулейманова, Рустема Сейтмеметова, Османа та Сейтумера Сейтумерових та інших кримськотатарських активістів у тимчасово кримськотатарських активістів.

Правозахисники вимагають від влади РФ як держави – окупанта Автономної Республіки Крим та Севастополя: негайно звільнити всіх кримських політичних в'язнів; припинити використання антитерористичного та антиекстремістського законодавства РФ у Криму, припинити довільні обшуки, затримання та інші форми політичного тиску на осіб, які здійснюють своє право на свободу вираження думок, свободу думки, совісті, релігії та мирних зборів, та неухильно дотримуватися своїх зобов'язань з міжнародних гуманітарних та міжнародним правом прав людини.

Читать - Стоимость продуктов питания в Крыму, цена на картошку 

Нагадаємо; 11 березня в Бахчисараї анексованого Криму російські силовики провели обшуки у семи кримських татар, внаслідок чого затримали чотирьох із них: Сейтумера Сейтумерова, Османа Сейтумерова, Амета Сулейманова та Рустема Сейтмеметова. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Автор пісні Мій друже Ковалю і Поручик Галіцин