Чому не подобається Гімн України

Гімн України  не подобається 

Чому деяким людям не подобається Гімн України 
Українська народна пісня дуже відрізняється від російської народної пісні. Український фольклор розповідає про вільних людей, які живуть в гармонії з природою і самостійно будують своє життя. Майбутнє  вибір цього життя в персонажів українських пісень, залежить лише від них самих.

Наприклад, в народних піснях, які приставлені нижче ми чітко бачимо цю волю і право вибору

«Ой не світи місяченьку та й на той перелаз»

«Ой у вишневому саду»

Українська народна пісня, нам розповідає про боротьбу вільних людей за свою свободу. Пісні виховують в нас непокірного громадянина, який відстоює свої права,  тому деякі народні пісні були заборонені в часи СРСР.

Наприклад, в таких піснях, які приставлені нижче відображається дух боротьби українського народу за волю.

«Ой у лузі червона калина»

«О Україно о люба ненько»

«Ще не вмерла Україна»

Російська Імперія з перших часів окупації Русі боролась з нашою піснею, тому що пісня виховує людей і формує ментальність народу. Окупантам, ментальність вільних людей була непотрібною, їх влаштовувала ментальність рабів. Частково росіянам вдалось змінити нашу ментальність, яка останніми роками активно відроджується і ми психологічно стаємо вільними людьми, які розуміють, що їхнє майбутнє в їхніх руках.

У незалежній Україні теж пробували боротися з українською піснею. Основні нападки були сконцентровані на Гімн України «Ще не вмерла Україна». Слова Українського Славня дуже не подобаються ворогам держави. Розсудіть самі, як ворогові можуть сподобатись такі слова.

Ще не вмерла України ні слава, ні воля.
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.

Душу, тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду.

Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону,
В ріднім краю панувати не дамо нікому;
Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє,
Ще у нашій Україні доленька наспіє.

Гімн України, закликає нас до боротьби і відновлення територіальної цілісності Української держави, яка повинна простягатися від Сяну до Дону. Ворогам держави такий славень який ми маємо сьогодні не подобається, тому нам вороги розповідають, що в словах гімну щось не так і ці слова потрібно змінити. Розповідають людям про якусь карму, що від цих слів йде погана карма. Особисто я, нічого поганого в словах гімну не бачу, навпаки слова гімну надихають мене на боротьбу.

В наш час відбувається процес нав'язування негативної психологічної думки, що гімн не такий як потрібно і його потрібно змінити. Коли психологічний процес маніпулюванням народною думкою набере достатню чисельність голосів, то вороги свою мрію впровадять в дію і можливо змінять наш прекрасний Славень.

Звичайно що такої зміни гімну не відбудеться, тому що народ України розумніший від психополітологів і знає яким повинен бути наш Славень.

Ще не вмерла Україна - Українська народна пісня


Увага. Дане виконання пісні, на являється гімном, це перший оригінал пісні "Ще не вмерла Україна" 

Коментарі

  1. Здравствуйте, Виктор. На самом деле, украинские народные песни любимы многими в России. Разве Вы этого не знаете, или Вас это удивляет ? а насчёт Гимна Украины лично я замечу -- он мелодичный, как все украинские песни, по-своему интересен. но это же очень старая песня казаков. Думаю, что его содержание будет изменено в скором времени, а именно тогда, когда в Украине закончится поляризация человеческого сообщества, в которой напряжение сегодняшнее служит катализатором этого процесса.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене не дивує що Українська народ пісня популярна в Росії , на окупованих Російською Імперією землях проживають колишні громадяни держави Русь і вони генетично готові сприймати фольклор своїх батьків. Мене дивує бажання деяких українців викривляти розуміння Української народної пісні. Щодо пісні "Ще не вмерла Україна" це не дуже стара пісня, вона появилась в 1862 році, стала народною була державним гімном УНР і являється гімном сучасної Української держави

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Автор пісні - Ой у лузі червона калина